tjingeling!

Kom nyss hem nu.. sitter och äter macka med makrill i tomatsås:P Och dricker en kopp te:D gott nu när det är kallt:)
Känns som om jag håller på å bli sjuk.. e trött hela tiden och snorar och nyser:( men får vila och dricka mycket te så kanske det blir bra igen:) ska vila en stund nu sen ska jag upp och rensa garderoben i halen.. har nämligen fått en idé. Får se vad Kenny säger om den sen:S
Ha det fint!
kramen

onsdag

hej hej
kom hem nu för en stund sedan, har varit och ätit sushi me mamsen. det är så gott:P första gången jag åt det kunde jag inte äta upp men nu kan jag äta typ hur mycket som helst:P
I alla fall började sju i morse lite segt o gå upp en timma tidigare, klockan började ringa innan kenny hade åkt hemmifrån, annars brukar den ringa 40 minuter efter han har åkt. Men var ju piggare än vad jag brukar vara när jag kom till stadium i alla fall så det var la bra kanske;) ock efter jag slutat så åkte jag bort till mammas jobb, tog vagnen idag annars brukar jag faktiskt gå men det var så regnigt o kallt så passade bättre med spårvagn då. så satt jag på hennes jobb och läste tidningen och drack varm choklad tills hon var klar att gå på lunch. Så mysigt att träffas och gå och äta tillsammans:D
Vet inte vad jag ska skriva mer nu men ha det bra ni som läser!!!
Kramis


tisdag

hej igen!
sitter o kollar på film nu.. men kommer nog somna när som helst. Tittar på 50 first dates, den e asrolig:D haha har sett den flera gånger men kan alltid kolla på den igen.
Hade maten färdiglagad och disken diskad när jag kom hem från jobbet idag, så skönt! Fick lasagne, med massa ost på:P va jättegott!
Ska jobba extra på iss nu onsdag till fredag så jag börjar en timma tidigare, så får åka hemmifrån vid typ 6. är bara tre timmar men det är ju alltid lite extra pengar, och det är ju alltid välkommet.
E sjukt trött nu, så får nog sluta skriva så jag inte tappar laptopen i golvet. typ halv ligger i sängen och skriver.
Men hörs snart igen, ha det bra!!
Kram

Nya Naglar!!!

Hej hej! kom precis hem nu från Phager. Har vart o fixat mina naglar! ska lägga in bilder men den stationära datorn e lite knas nu o på laptopen så funkar inte kabeln. Har för mig att Kenny har sagt det och jag orkar inte testa nu.
Men i alla fall, dom blev jättebra och jag är jättenöjd:D  har ett mörkt glitter som går snett på toppen.. Kanske är lite svår att förklara men ska lägga in en bild.*lovar*
blev inte så mycket med städningen igår. Badrummet och halva köket. får försöka fixa det idag kanske. Måste få ner det gamla datorbordet och vardagsrumsbordet i källaren med och det klarar jag inte själv.
Sitter och kollar på våra bästa år nu. Är tjatigt och dåliga skådespelare men kan ändå inte sluta kolla på det.
Är jul där nu och dom hhåller på med julklappar, jag börjar redan känna mig stressad över vad jag ska köpa för julklappar, och ändå är det bara 17 november, får la se hur det slutar. har nog en bra ide på en present... mer säger jag inte;)
Hoppas allt e bra med er som läser!
Kramar

Namnsdag idag;)

Halloj!!
Idag har jag namnsdag på mitt tilltalsnamn... Viveka...

Viveka eller Viveca är ett kvinnonamn med tyskt ursprung, från namnet Vibeke som kommer från ordet wib - kvinna.

Namnet, som använts i Sverige sedan slutet av 1700-talet, är vanligast bland de födda under 1940 - 1960-talet och därmed ovanligt som dopnamn idag. 31 december 2005 fanns det totalt 5 032 personer i Sverige med namnet Viveka eller Viveca, varav 2 542 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 30 flickor namnet, varav 8 fick det som tilltalsnamn. Namnet kan uttalas både Vi-veka och som Viveka beroende på dialektala skillnader i svenskan.

Namnsdag för både Viveka och Vibeke: 16 november. (1986-2000 24 april)

Det är bara mamma som har kommit ihåg... får la se om det blir någon mer...
I torsdags hade Kenny namnsdag på ett av sina andranamn, Christer. Hade köpt en blomma till honom då som stog framför datorn när han kom hem från jobbet. :D
Just nu håller jag på och städa.. jätterolig helgsyssla men det måste ju göras det med:( har bara hunnit med att skura badrummet.. men det är det tråkigaste så det andra ska väl gå nu me..

Ni som undrar varför jag inte bloggar så ofta så är det bara för det tar så mycket tid att läsa alla komentarer så jag knappt har tid att skriva...

ha det bra allihop!!
Kram

4 November

Hej hej!!
ligger här o kollar på projekt runaway nu o väntar på att köttet ska tina, så ja kan börja laga mat.. e jätteseg idag...
Var på den nya bond filmen i fredags me älsklingen. Var mysigt att gå bara vi men filmen var ju inte den bästa. Hade nog väntat mig att den skulle vara bättre.
På lördagen åkte vi ut till mamma o pappa o ja o mamma testade att göra hemmagjorda sushi.. blev riktigt bra men vi hade lite mycket wasabi i så dom var lite starka, men annars var det gott. får vi göra om. Sen på kvällen så hjälpte carro mig att slinga håret o dom andra var o bastade..
På söndagen var vi ute hos farmor o åt middag. carro, lars o Stephi var där med. Var roligt att träffa allihop:D fast vi ska ju ses i helgen igen, ska ut o fira pappa som fyller år på fredag. o så är det ju fars dag på söndag.
kommer inte på nått mer o skriva.. men vi hörs!
kram

gå in här...

http://se.limbino.com/c01/link/ukz3ke2exe

RSS 2.0