090128

Hallå bloggen
Sitter i soffan nu och tar en paus, har börjat gräva i diskberget ute i köket, men diskstället blev fullt så tänkte jag tar o sätter mig framför tvin en stund medans det torkar så jag kan fortsätta.
Naglarna är nästan förlånga nu så det är jobbigt att skriva på datorn, ska dit på onsdag och göra nya, men funderar på om jag verkligen ska göra det, älskar verkligen naglarna men just nu så kanske det finns andra saker att prioritera. så kanske bara tar bort dom gamla i stället. kommer få panik utan hårda långa naglar, för jag vet att mina riktiga kommer att förstöras direkt efter som jag alltid haft mjuka naglar som flisar sig hela tiden.
Funderar på att städa ur garderoben, kanske kan lägga ut på tradera eller något. finns så jäkla mycket som jag nästan aldrig använder så kanske någon annan vill ha det i stället för att jag ska slänga det och pengar är ju alltid välkommet.
Ska iväg och träna sen tänkte jag. ska på något pass som heter s-core, 30 minuters träning för bara rygg och mage. och det är ju det jag vill träna:) inför beachen 2009;) hehe Vill köra body pump  me någon dag, sist jag gjorde det hade jag sån träningsverk så jag inte kunde gå i trapporna. men då känner man ju verkligen att man har rört på sig:D
Men men... tillbaka till disken nu...:( det måste ju göras det med...
Hoppas det är bra med alla som läser! lämna gärna komentarer
Kramar på er!!!


Kommentarer
Postat av: Mona

Ta inte för lång tid mellen Body Pump passen bara, då får du ny träningsverk igen. ( Egen erfarenhet). Så kör man relativt tätt så får du ingen värk, iallafall inte så fruktansvärd jobbig. (Som var en hel vecka för mig)

Hälsa till Kenny från moster

Kram

2009-01-28 @ 14:07:22
Postat av: Sofia

Gött med träningsvärk ju ! Som du sa, då vet man att man tränat bra :)

Pussss

2009-01-28 @ 20:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0