Nu Är nästan september slut.

Då var det snart oktober då... sjukt vad tiden går snabbt. måste ju börja tänka på julklappar till alla nu..
ska snart gå ner o kolla om det finns någon tvättid, o sen städa o tänkte baka bröd om jag orkar.. Bakade frallor i lördags men dom e redan slut.
Hittade massa roliga saker i nettos reklamblad idag, så jag får nog ta och gå dit sen, ska ändå ut och gå till banken och bort till pernilla som gör naglar. ska nog boka en tid. men då blir det nog inte för än om en månad för hon brukar alltid ha fullbokat. Så då kan ja tänka på om jag ska göra det eller inte ett tag till.
Testade att göra fyllda paprikor till middag igår,

Blev  la ganska bra.. men hade kryddat för lite så det smakade inte så mycket

Så här blev det när dfet var klart..
nu ska jag byta om och gå ut och gå.
Ha d bra!!!
Kramisar

kallt...

Nu känns det verkligen som om hösten är här. Är jättekallt. Sitter i nygård nu och kollar när kenny skruvar med Angelicas moppe. har snott hans jacka så fryser inte jättemycket. bara lite om benen.. Men nu har jag i alla fall tagit fram vantarna så dom ligger i väskan och är med jämt. snart åker mössan med ner;)
Idag har jag gått på stan med magnus och hans flickvän saga.:D var jätteroligt att gå omkring med dom magnus bjöd på frukost först fralla och te, sen har jag haft ont i halsen idag så han köpte en kopp te till.. sen bjöd han både mig och Saga på thaimat:D Tack kära bror:D sen kom Kenny in efter att han hade jobbat och mötte oss. Då satte vi oss på ett café o tog en cappuchino(vet inte hur det stavas). sen gick vi o kollade i lite mer affärer och sedan åkte vi hem.
Andra avenyn har ju börjat nu igen:D känns som om det inte var så längesedan som det slutade, men gött att det har börjat igen=D men dumt att det är samtidigt som idol så man missar halva.. får se om vi hinner hem innan idol börjar idag eftersom inte andra avenyn är idag.
Fan va mygg det är.. kommer va sönder biten.. sätter sig på fingrarna hela tiden när jag sitter o skriiver.
Börjar nog bli förkyld me:( orka med det. är så segt. jobbigt att inte kunna andas ordentligt. hostar snorar och nyser. men jag är väl kanske inte ensam om det nu. Alla på stadium har varit förkylda så det har la jag fått nu.
Missan går här o stryker o pratar.. myskatt;) ska springa till bilen nu o kolla om det finns några stripes... Behövdes visst inte, christer kom med en hel näve.
Ha det gött allihop!!
kram kram

tvätt

hej hej.
Sitter o väntar på att maskinerna ska gå klart. håller på o tvättar. så tråkigt. passar på o blogga lite så länge.
Börjar bli riktigt kallt nu. sommarn är ju definitift över. mörkt o kallt på morgonen nu:( inte långt kvar tills jag tar fram mössa o vantar. vinterjackan e redan framme. Det mysiga är ju att man kan börja tända ljus o så nu. :D me like:P
helg snart:D ska bli gött. trodde att det var lördag i morse när kennys väckarklocka ringde. fattade inte varför han skulle gå upp så tidigt på en lördag. men fattade ganska snabbt att det bara var torsdag.
Va ska jag skriva mer då? ffärgade håret igår. lite slingor så nu e jag lite ljusare i håret.
Ska snart iväg o träna.. eller när carro o sandra slutar jobba. hoppas det inteblir så sent. är gött o vara på gymmet tidigt när det inte är så myccket folk.
Funderar på om jag kanske ska köpa ett nytt vardagsrumsbord. har hittat ett billigt fint på ikea. får prata med kenny om det. alltid kul när det blir lite nytt. och det gammla är inte så stabilt.
får la hitta på nått o göra nu...
Vill att sötnosen ska komma hem<3
Ha d bra alla som läser
Kram kram

Söndag igen.

Hej hej!!
Sitter o väntar på att kenny ska bli klar vid datorn så vi kan kolla på film nu... så tänkte jag kan blogga lite så länge medans jag väntar.
Idag har jag typ bara legat o sovit hela dagen.. vart bakis som bara den.. fattar inte varför man ska må så dåligt.. har knappt kommit upp ur sängen för att gå på toa.. Kenny har varit i örebro med sin pappa o köpt en ny moppe till Angelica. o sen kom han o hämtade mig så åkte vi till nygård o käkade.. var jättegott:D kyckling o potatis:P
Sen ville kenny att jag skulle köra moppen. men jag kan inte sånt så ja vågade bara köra en meter typ.. haha sen satte han sig bakom mig så körde han en sväng runt. haha
Igår var jag på no tjafs på furulund.. var roligt:D skulle egentligen inte me. skulle bara vara med på förfesten, men blev så sugen på att följa med så det blev så ändå... kenny körde dit oss o hämtade oss sen på kvällen.
o i fredags så bastade vi jag, Kenny, Foppa o Allan sen gick vi hem till Allan o dom spelade o ja satt o kolla på..
men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Jo kenny kanske måste vara kvar i skövde denna veckan:(:( vill inte.. hoppas han innte behöver vara där hela veckan..
Men nu ska ja tjöta på kenny att han ska bli klar.. annars kommer ja somna innan filmen e slut..
Ha d
Kramar

Ensam...

Saknar dig!!!
Det är så tomt och tyst när inte du är här, inbillar mig massa ljud i trappan och utanför fönstren.
Tänk om miffot från i lördags skulle komma tillbaka, vem skyddar mig då?

Älskar dig så otroligt mycket, det går inte att beskriva.
Hatar att vara ifrån dig.
Längtar tills på fredag när du kommer hem så ja kan pussa på dig.
Känna mig trygg igen...
Älskar dig min underbara prins<3


Moster viveka:D

Vaknade i lördags av att Stephanie ringer o väcker mig och berättar att hon o pappa bakar, Jag svarar gud va roligt, o frågar vem det är som fyller år i morgon. Det är jag som fyller år o ja ska bli storasyster. Helt plötsligt blir jag klarvaken. Fick prata med lars och han sa att det är beräknat till den 27 april:D Gud va roligt det ska bli med en liten bäbis:D
Var på kalas ute hos dom i söndags. Mycket folk o mycket paket, men det var roligt. hon fick "min första kokbok" av mig o kenny, Den verkade uppskattad, hoppas på att bli bjuden på något snart;)

En jättefin tårta fick vi.

Min lilla prinsessa som är stor flicka nu<3
Ska städa lite nu. överraska kenny när han kommer hem:D
Ha det bra
kramar

Tråkigt...

Fredag då... men känns ändå inget kul.. Även fast jag är ledig två dagar denna helgen.. E sjukt trött jobbat dubbelt varja dag denna veckan o igår o idag på tre ställen.. jobbigt o åka fram o tillbaka hela tiden. men hoppas att det syns när lönen kommer sen.. har fått i hop nästan 44 timmar denna veckan.. borde ju märkas lite tycker man.
Sitter ensam hemma igen.. så himla tråkigt.. knappt träffats något i veckan.. suttit ensam från när jag kommer hem från jobbet tills jag går o lägger mig sen kommer kenny hem vid typ tolv o då sover jag, så åker ja vid 7 å då är han inte vaken. Hatar när han jobbar kväll. Och ikväll ska han tydligen sitta borta hos Allan hela natten o spela tvspel. Hade velat ha kanin eller något så man inte är helt ensam. men får inte ha några djur för kenny är allergisk.
Ser ut som fan i lägenheten för jag har inte orkat städa när jag kommer hem från jobbet..

Nää fy vad jag är deprimerande.. kanske ska sluta innan det smittar av sig på den som läser... om det är någon...


RSS 2.0