Glad!!!

Hej hej!! känner mig riktigt glad nu:D Har varit och skrivit kontrakt på den nya lägenheten idag och sagt upp våran gamla. Så nu känns det verkligen som om vi ska flytta:D På tisdag nästa vecka så ska vi vara med på besiktningen på den nya lägenheten, och tyckte dom att det skulle behövas göra om så får vi välja golv,tapeter och färg. Och det var ju inte omgjort på 19 år sa hon som bodde där innan så då borde det ju finnas en jättefond och kommer att vara i behov av omtapetsering osv.
Nu ska jag gå o lägga mig i sängen och fundera på vad jag ska baka tills på söndag:D
Ha det bra kram

God morgon!

Helt sjukt skönt väder nu. hoppas det blir så hela dagen! ha en bra dag ni som läser! kramar!

Glad påsk allihop!

Hej hej och god morgon.
Ligger i sängen nu och kan inte somna om. har varit vaken i en halvtimma typ. är hungrig men orkar inte gå till köket. Hade tänkt att koka ägg till frukost, men vi åt upp dom sista igår när vi kom hem från Allans syster. Får v äl gå och handla när Kenny vaknar.
Var på kalas igår Angelica fyllde 17. Grattis till henne!!! fick massa jättegod påskmat och fika. hur gott som helst, blir ännu hungrigare nu när jag skriver om mat;)
Idag ska jag nog ut till Skepplanda kanske. hade velat sola lite och få lite färg nu när det är så gött väder.  får se om det blir så.
Ska se om jag orkar gå upp om en stund;) ha det fint och glad påsk!!! kramar

Träningsverk!!!

Igår gick jag och Linda från Älvängen till strutsfarmen i kilanda. Det är ca 1,2 mil dit. idag har jag jätteträningsverk och ändå gick jag till gymmet och körde i en timme och nu kan jag knappt röra mig. Hela ryggen, i magen och i benen. Känns riktigt gött nu, kommer inte kunna träna på två dagar för jag ska jobba så får köra i på onsdag igen förhoppningsvis.
helhen har varit lugn annars. I fredags satte vi i extencions i Carros och Lindas hår, blev jättebra på båda och det var inte så svår som man trodde att det skulle vara. Är riktigt sugen på att sätta i på mig med, men det hade nog sett konstigt ut eftersom mitt hår är så kort från början.
Igår så gick vi på dagen sån somnade jag när jag kom hem sen var jag ute och körde lite med mamma. och sen grillade vi med Allan och linda. Det var sååå gott älskar verkligen grillad mat. Sen gick jag och Linda upp till Sandra. Idag har jag bara tränat, har haft så ont så har inte kunnat göra så mycket mer.
Förlorade i fotbollen med, kommer ju bli mobbad på jobbet i morgon. jaja kommer ju en match till mot Gais. får hoppas att vi vinner då!
Nu ska jag fortsätta kolla på sanningens ögonblick.
ha en bra kväll
kram

Ska flytta förresten=D

JAAAA Vi har fått våran lägenhet nu! ska flytta in den 1 juni!  så är lite mindre än 2 månader kvar! Känns riktigt skönt att få tag på något. Diskbänken och allt i köket var sänkt så dom lovade att dom skulle höja det innan vi flyttar in, annars hade inflyttningen varit den 1 maj. Ska prata med dom om dom kanske kan tapetsera om och så med innan vi flyttar in för det var gamla tapeter och jag vill ha allt nytt. Hon som bodde där innan hade inte gjort om på dom 19 åren hon hade bott där, så det måste ju finnas en ganska rejäl fond, så det borde ju kunna fixas tycker jag.
Nu är det ju inte så lång tid kvar tills jag blir 23:S känns verkligen inte som jag är så "vuxen" haha men men. Önskar mig i alla fall presentkort på ikea och på chilli. Lösa pengar går bara till onödiga saker så det är bättre med presentkort, och det behövs ju nu i och med flytten.
Ska vera ledig hela dena helgen nu. ska bli skönt att få sova ut 2 morgonar i stället för bara söndagen som det har varit nu i 4 veckor. så får passa på att njuta. hoppas på att det blir bra väder nu bara så man kan vara utomhus:D
hoppas allt e bra med er som läser.
kramar

RSS 2.0