lördag

Halloj!
Har inte hunnit skriva tidigare så ja skriver lite nu.
Idag har vi kört Kennys föräldrar till flygplatsen, sen åkte vi till backaplan och jag köpte skor:D blev tre par. lägger ut bilder på dem i morgon tänkte jag. Ble v i alla fall ett par högklackade stövlar, ett par pumps och ett par gummiskor. Ni får se i morgon. Sen mötte vi Allan och Robin och käkade kinamat med dom. Sen Hem och då skulle Kennys gamla jobbarkompis komma förbi med sitt barn. Så jag har suttit och lekt hela eftermiddagen tills jag somnade. sov två timmar och nu har jag precis duschat. så det blir en lugn lördagskväll ikväll.. riktigt seg är jag. Hoppas ni har haft en bra dag! Kram kram

090227

hejsan hoppsan!
Precis kommit hem nu ska lägga mig snart. Gick direkt bort till Linda och Allan när jag kom hem från jobbet för Kenny var där, så jag gick dit med pizza, sen kom Carro o Foppa me. Jag carro och linda satt o tjötade och dom spelade tvspel.
Sen kolla vi på vem som åkte ur lets dance och det kommer bli roligare att kolla på nu när inte Carl-Jan är med längre. Så himla tråkig och stel. han kunde ju verkligen inte röra på sig.
Funderar på att gå in och lägga mig nu, men kommer nog inte kunna sova för han har fest ovanför, och nu står hans kompisar utanför och röker och jag kan höra typ allt dom säger: Dom var 7 stycken har dom sagt 70 gånger nu. Man hör så jävla tydligt vad dom säger. Haha och när jag kom in förut så var det två som stog och hånglade innanför dörren.
Jaja ska gå in och sätta på tvn nu och försöka sova. ska upp ganska tidigt imon. God natt! kram

good morning!

Ska springa iväg till bussen nu snart och ska jobba till halv 7 ikväll. skriver nog då om jag orkar, men det ska jag nog göra!
Tack för alla komentarer!
Ha en bra dag! kra mkram

090226

Hallå!
Mår lite bättre nu, känner ju fortfarande att det känns konstigt i magen men mår inte lika illa som i morse. Halv ligger i soffan nu med massa tända ljus, chips, dip, cola och 2 ½ men:D sen blir det sveriges värsta förare. Fattar inte att dom ens har körkort. Jag som inte har körkort kör ju bättre än dom. En av dom hade ju inte ens gjort halkan men han hade körkort ändå, helt sjukt, han måste ju betalat körskoleläraren bra.
Kanske ska åka och kolla på skor på lördag:D Efter att vi kört hans föräldrar till flyget. Thailand 2 veckor. Hade gärna gömt mig i en resväska och åkt med. Till värme och sol och ledighet. Hoppas dom får det underbart i alla fall! ser fram emot massa kort när dom kommer hem sen:D När dom kommer hem så har förhoppningsvis våren börjat komma med:D Nu är ju nästan all snö borta i alla fall.. Nu ska det bara sluta regna och bli lite varmare. Man har ju redan märkt att det har blivit ljusare på både på kvällarna och på mornarna:D
Har varit inne och kollat lite olika bloggar nu, Och tycker att det är så töntigt när alla ska hålla på att skriva skit om varandra och hur dålig den och dens blogg är. Varför bry sig över huvud taget? om man inte tycker om någons blogg så varför gå in och läsa den då? Alla har ju inte samma intressen så läs de bloggar som intreserar en istället. Det gör jag i alla fall och kommer jag in på någon blogg jag inte gillar, då behöver ju inte dom som är inne på min blogg  och läser få veta det.
Hoppas ni har haft en bra dag och får en trevlig kväll! kramar till er

God morgon!

Vaknade med ont i magen och mådde jätteilla:S hoppas jag inte åker på magsjuka eller något. Tog en samarin så det känns bättre nu, så ska snart iväg till bussen. Är bara kort dag idag så kan åka hem och vila när jag slutat. Ha en bra dag nu så hörs vi senare! kram kram

sova snart

Hej! Ligger i sängen nu och tänkte börja läsa i boken jag fick förut. Kom nyss hem från Carro hon bjöd på middag idag:D Tacos, så gott. Sen satt vi bara och degade i soffan framför tvn, 2 ½ men, halv 8 hos mig och arga snickaren. Sen gick vi hem och jag fixade iordning lite för i morgon, fick igång min mobil igen. Den slutade ju funka för typ en vecka sedan. Jag kunde inte höra den jag pratade med. Men nu när vi testade den så funkade det hur bra som helst, hoppas den fortsätter funka nu bara så jag slipper lämna in den. Kommer nog inte orka läsa så mycket för känner änna att jag e lite trött, eller ganska mycket. Slipper föresten jobba lördag:D bytte med hon som skulle jobba fredag så får jag två dagar ledigt, och tre timmar mer betalt:D
Men ha en fortsatt bra kväll och sov så gott!! kramar

Tävling :D

Här är en tävling där du kan vinna Lady Gagas skiva. En signerad och tre som inte är signerade. Så det är fyra chanser att vinna.


090225

Hejsan allihop!
Skulle tydligen inte jobba heldag idag, chefen sa det när jag kom till jobbet igår. Vet att jag ska jobba hela lördagen och kanske halva fredagen. men kan faktiskt vara gött att vara ledig en frdagkväll. har inte varit det på flera veckor nu.
Kom hem nyss, träffade mamma i stan och käkade sushi med henne. Det var längesedan vi åt det nu och det var jättegott!

Innan jag gick bort till mammas jobb så gick jag och kollade lite på olika foundations, för jag behöver ny. Tillslut valde jag en foundation och en conceler från L'oréal. Deras mineral make up. tycker att dom var riktigt bra när jag testade och hon i affären var jättesnäll och trevlig och hjälpte mig att få rätt nyans. Tyckte dom täckte jättebra och känns inte kletigt i ansiktet som det kan göra med annan foundation, så är riktigt nöjd:D När jag skulle betala så sa dom att det var erbjudande så om man köpte 2 L'oréal produkter så fick man en bok på köpet, Läppstiftsdjungel av Candace Bushnell. Ska börja läsa den sen tänkte jag.

Vi hörs senare. ska koka en kopp te och sätta mig framför tvn en stund.
ha det fint kram

090224

Hallo! Sitter och kollar på våra bästa år nu. sprang iväg i pausen. Har städat och vikt tvätt och diskat och sånt roligt. ska snart platta håret och sminka mig för ska åka och jobba halv 4 igen. Ska bort och hjälpa Carro med soffan först:D
Nu börjar det igen så vi hörs sen!! kramar

Tävling

Här är en tävling om en goodiebag:P
Hoppas ni får en bra dag. Ska springa till bussen nu!

090223

Nu har jag tvättat klart och tagit upp det sista i lägenheten, som vanligt är det något som inte funkar i det här huset. torktummlaren är trasig IGEN. det var inte längesedan den var det sist. den snurrar lixom inte så det blir inte tort, så nu har jag sängkläder hänger på varenda dörr. och ett fullt tvättställ i vardagsrummet. hade den funkat hade allt varit torrt nu. så tvättade vi carros soffklädsel med. var riktigt bökigt att hänga upp. Nu skulle hon hem och sätta på den på soffan igen, får höra i morgon hur det gick.
Fick sms från min chef i butiken förut och han sa att jag skulle jobba halvdag i morgon och hel dag på onsdag. sen kanske jag ska jobba halv fredag och hela lördagen med.
Sitter och kollar på Design Simon och Thomas nu. Ser ut att bli bra i alla fall. Ha en bra kväll!!  Kram

Oprah

Sitter och kollar på Opreh nu. brukar inte kolla på det  men idag fastnade jag. Det handlar om "mirakelbarn". Läkarna säger att dom inte kommer kunna göra vissa saker eller ens överleva men alla barnen har gjort det dom inte skulle kunna göra. En flicka som föddes med benen ihopväxta som en sjöljungfru. läkarna sa till föräldrarna precis efter födseln att dom skulle ta farväl av henne för hon skulle inte överleva dagen. hon överlevde och jag tror det var när hon var ett år så opereraded dom isär benen, då sa läkarna att hon aldrig skulle kunna gå. Idag är hon 4 år och kan gå och dansa som vilken 4åring som helst. Och ett par siamesiska tvillingar sa dom inte heller skulle överleva. nu är dom isäropererade och mår hur bra som helst. Fastnade verkligen, man ser hur starka barnen och deras familjer är. Man blir så glad när man ser det. Tårarna har varit nära flera gånger. Tillbaka till tvn nu!

Räkningar, tvätt och disk

Vilken rolig rubik det blev då. Men det är det jag ska ägna mig åt nu dom närmsta timmarna. Räkningarna är klara för det var bara två. men nu är det tvätt disk och lite städning kvar. men det är ju skönt när det är över sen:D Hade velat tvätta hela duntäcket med men det får jag lämna ut till mamma tänkte jag. hehe(A)
Men hoppas vi hörs senare!! massa kramar till er som läser!

tävling

här är en tävling, man kan vinna jeans och mineralpuder:D

Film nu snart

Hej hej!
har lagt mig i sängen nu och ska kolla på film me pluttisen:D
Carro, Linda och Allan var här och kollade på film och åt middag idag och så gjorde Linda en jättegod Cheesecake. var riktigt god! Annars har jag inte gjort så mycket idag. veckan blir nog ganska lugn. ska bara jobba två halvdagar i butiken och sen har jag ju det vanliga jobbet varje morgon. Så förhoppningsvis blir det träning i veckan vill helst träna alla de dagar jag inte jobbar men får se hur det blir.
Kollade på Herre på teppan som hade premiär idag på kanal 6. det var faktiskt ganska roligt, men endel saker var lite grisiga till exempel när dom skulle slicka ost av tavlor.  Men han som vann gick ju hem med 10500 kronor, det hade man ju inte tackat nej till.
Nu ska vi kolla film så man inte somnar efter halva, fast det kanske jag gör ändå, börjar känna att ögonlocken börjar bli tunga redan nu.
Vi hörs i morgon så får ni ha en god natt!! kram

090222

Halloj! precis kommit hem nu. Varit o handlat mat i Kungälv med Linda. Så nu är det fullt i kyl och frys igen:D Jätteskönt väder ute idag. solen skiner och det känns verkligen vårigt:D nu ska bara all snö försvinna så är det bra:D Nu ska jag börja städa och så men vi hörs sedan! kram

:O

Förresten idag är det två månader kvar tills jag fyller 23:S Gammal ju;)

Söndag

Jaha då var det söndag igen. hela helgen slut nästan. får se vad som händer idag. funderar på att springa ner och kolla om det finns tvättid kl tolv. men är så varmt under täcket och vill helst ligga kvar då. All snö som kom igår ser nästan ut att vara borta. ser bara ut som slask ute typ. Hoppas på att våren kommer snart. Den skulle ju komma denna veckan enligt en kund. Hoppas att hon har rätt.
Känner av i höfterna idag att jag har träningsverk efter rivningen igår. Haha hur kan jag få det i höfterna, borde jag inte få det i armar, axlar eller rygg? Nu kurrar magen, så jag får väl gå upp och göra frokust, blir nog varma mackor:P haha hörs sen! kramar

Tävling

här är en tävling om en hemlig hårprodukt

Hemma igen

Hejsan. Nu har vi kommit hem så jag sitter i sängen och tänkte kolla om jag hittar något roligt på internet. Har kollat på melodifestivalen ute hos mamma och pappa. Och tryckt i mig massa ostbågar, e ju den tiden i månaden nu som jag måste ha mina ostbågar. Tyckte programledaren i melodifestivalen var lika kass som vanligt, tål henne verkligen inte hon är bara för mycket. Blir förbannad när jag hör henne, hon försöker för mycket. Hon sa ju skämt som det var meningen att publiken skulle skratta men hela publiken satt tyst. Och det var inte bara en gång detta hände.
I alla fall tyckte Molly var skitbra verkligen. tror hon kommer gå långt.

Bild lånad av svt
Trodde faktiskt att BWO skulle ta den andra finalplatsen, men EMD var faktiskt helt okej med. Hade rätt på alla fyra som kom till final och andra chansen men jag hade gissat annan ordning bara.
Nu har snön kommit hit med, bara två månader för sent så då kan det ju faktiskt kvitta. Nu idag har det kommit mer än 1 dm och var nästan jobbigt att åka hem. Okej det är fint och så, men vad är det för nytta med snön. Bara jobbigt att gå i och dra in massa slask. Det hade varit okej om det var över jul och nyår. men på jul är det ju aldrig snö. Kommer bara ihåg typ en gång det varit vitt på jul och det var när jag var liten och såg tomten komma hos grannen innan han kom till oss. Haha vadå hade dom varit snällare än oss?
nu ska jag kika runt på nätet lite, Skriver väl igen om jag hittar något roligt:D
Ha en fortsatt bra kväll!
kram

Paus

Har tagit en paus nu. Är ute hos mamma och pappa och river ut ett badrum. vi har rivit ner alla tapeter och taket så nu är det väggarna kvar. men är full fart. måste ha något att göra för då tänker jag inte på att det gör så ont i magen.
Det första badrummet är nästan helt klart nu. det är bara lampor som ska upp i taket. men jättefint. ska ta kort på det när det är helt klart. är jättefint! ska fortsätta riva väggar nu.
ha det fint! kramar

God morgon!

Vaknade med ont i magen:( jäkla mensvärk. Hatar verkligen den smärtan. Tog en tablett och hoppas att det blir bättre om ett tag när den börjar verka. Igår blev det att jag satt och kollade på Lets Dance åt chips, färgade håret och försökte mig på att göra ett armband. Slutade med att jag somnade på soffan och vaknade när Kenny kom hem vid 2. Men nu ska jag försöka vila lite och hoppas på att magen blir bättre..
hörs kramar

Hemma och hungrig

Hej hej!
Nu har jag precis kommit hem och är hur hungrig som helst. Men har varken ork eller lust att laga någon mat. är jättetrött nu har dammat av varenda pennfack i butiken if´dag och efter som det är en butik med kontorsmatereal spå kan ni ju tänka er att det var ganska mycket. Har även skrivit en prislista för hand som jag tänkte jag skulle skriva ut här hemma, men inte ikväll. nu har jag jobbat klart för idag. Nästa vecka blir det bara två halvdagar där. Onsdag och Fredag.
Va ska ni göra ikväll då?
Ja vet inte vad jag ska göra, var några kompisar som skulle ut men jag har ingen lust att festa direkt idag, men vi får se vad som händer senare. Har köpt hårfärg som jag tänkte kladda i om jag orkar. lat lat lat.. men det tycker jag man får vara på en fredag efter jobbet. eller?
Jaja vi kanske hörs sen igen om jag inte ska iväg.
kram

090220

gud va skönt det var att få sova ut. två timmar om man jämför med ons, tors. Men men ska ta mig igenom all snö till bussen nu. hörs ikväll.. jobbar länge idag.. kramar!

God kväll;)

Hallojsan!
Hur har eran dag varit? På min har det varit mycket snö;) Vi var ute med carros katter i snön för första gången. Simba var helt galen han tyckte det var jätte kul. Han ville inte gå in och väl inne så satt han i fönstret och ville ut igen. Gaston tyckte inte alls att det var roligt, han ville bara in hela tiden. Har tyvärr inga bilder på det, filmade men hittar inte filmen på mobilen:S
Nu ligger jag i sängen och tänkte sova. Kollar på trauma på tvin på travel&living. riktigt äckligt är det ibland för dom visar väldigt blodiga bilder ibland. Men är ändå ganska intressant.
I morgon har jag i alla fall 2 timmars sovmorgon. Eller jag börjar vanlig tid, men denna vecka har jag ju jobbat extra innan det vanliga jobbet. Så  det ska vbli skönt att sova lita längre:D Ska jobba i butiken direkt efter stadium imorgon med så jag kommer hem vid ca 19:00. Är riktigt sugen på Sushi nu, var längesedan jag åt det. får ta o äta det någon dag nästa vecka kanske.
Men nu ska jag kolla klart och sen försöka sova, ska nog inte bli några problem för jag är riktigt trött.
Sov så gott! Massa kramar

Hemma

Halloj!
precis varit en här och besiktigat lägenheten. allt gick på typ 3 minuter:S kändes lite konstigt. Han kollade typ inget kändes det som.. Men men nu är det gjort i alla fall och lägenheten är nystädad och allt.
Nu ska Kenny snart åka iväg och jobba så ja blir ensam:( men Carro ringde förut och frågade om vi skulle färga håret. och det är ju alltid roligt:D
Hörs senare!
kram

090219

God morgon allihop.
Tänkte bara skriva något snabbt innan ja går till bussen. Helt vitt är det ute idag, det har snöat ganska mycket i natt. Måste verkligen ha  ett par vinterskor om det ska fortsätta såhär. höll på att frysa fötterna av mig igår. Somnade typ halv tio igår. och sov som en sten fram tills nu. Vaknade en gång när Kenny kom in och la sig. Brukar alltid vakna några gånger under en natt, men inte inatt. så skönt, men var ju ändå jobbigt att gå upp:( måste springa till busen nu.. Ha det bra i snön!! kram

Sover nästan

Har precis lagt mig i sängen nu. kommer nog somna snart.. Har varit en riktigt lång dag.Jag ska upp lika tidigt i morgon med, fast då har jag ju bara stadium, så då är det ju lugnt. får vila lite efter besiktningen i morgon, tar nog inte så lång tid tror jag, det gjorde ju inte det när vi var med på besiktningen när vi flyttade in. Är helt tomt i huvudet nu kommer inte på något att skriva, säkert bara för att huvudet bara vill sova nu och ögonen med, och hela kroppen. Så det är nog lika bra jag försöker somna nu. Hoppas ni som läser har haft en bra dag. Och så hoppas jag att ni sover så gott:D
Kramelikram och god natt

Sover fortfarande...

04:46.. gud va roligt när man ser att klockan står på det. kommer ju ha jättesovmorgon i morgon då jag börjar vanlig tid och åker hemifrån vid 7. Ha en bra dag allihop! kram

Äntligen klar

Nu har jag städat hela dagen. bara datorrummet kvar men det skulle Kenny ta imorgon sa han. Så nu har jag lagt mig på soffan, får väl se hur länge jag är vaken. Tänkte hoppa in i en duch nu när jag skrivit klart och sen är det pyamasen som gäller. Ska ta en buss som går fem i morgon. kommer att vara helt slut imorgon kväll. Får väl se hur det går att jobba så länge. 06:00 - 18:30. 12½ timme.
Men men det tar vi i morgon när det kommer, nu ska jag ligga här och njuta av att lägenheten luktar rent och frächt:D
Vet inte om jag skriver mer idag. om jag inte gör det så får ni sova så gott så hörs vi imorgonkväll, orkar förhoppningsvis komma in och skriva några rader.
kramkram

090217

Hej hej!
Kom nyss hem nu, fick jobba lite extra idag, fick hjälpa till ibilpatrullen för en hade blivit sjuk. Ska hjälpa till i morgon med, börjar kl 6 ute i sisjön sen ska jag vara i stan kl 8 och sen direkt efter det till nödinge och öppna butiken kl 11 och jobba där hela dagen till halv sju så imorgon kommer jag nog vara helt död när jag kommer hem. Nu ska jag snart börja städa för det kommer jag inte hinna eller orka i morgon, dom ska ju komma och besiktiga lägenheten nu på Torsdag. Ska bara dricka upp min kopp te och sen är det städning som gäller. Köpte en ny maskara idag så fick jag med en remover på köpet. betalade bara 139 så det var riktigt billigt tycker jag. Testade den när jag kom hem och tyckte att den var helt okej, tar ju några sminkningar innan den kommer igång eller vad man ska säga.
Det blir ju bara kallare och kallare nu - 13 grader var det när jag gick till bussen i morse. gjorde ont i kinderna och sved på låren. så jobbigt när det är så kallt tycker jag. Vill ha värme nu!
Har kommer bild på gardinerna som jag skrev om igår och på maskaran jag köpte idag.


Nu är  teet slut så nu ska jag sätt på musik och börja städa.
Hittade en skiva ute hos mamma och pappa som var massa låtar från 2006 när dom tömde sin dator så nu har jag massa gamla godingar att dansa med moppen till.
Hörs senare.. kram

Tävling 2

Här är en till tävling:D


Tävling

Här är en tävling på detta

090215

halloj!
Sitter framför tvin nu och kollar på 2 ½ men, jake är på sitt första kill och tjej party. haha Så grym e han. bästa i den serien.
Har nyss kollat på Kenny Starfighter, haha måste ju se den nya filmen när den kommer ut.
Har köpt nya gardiner till vardagsrummet idag, ett par svarta fransar som jag har bakom dom biega panellängderna. kan ta kort på det i morgon, för nu är det för mörkt. Det blev jättefint i alla fall:D
Var på lunch med lillebror idag:D Åt pizzabuffé på pizza hut. hur gott som helst. För 79 spänn fick man äta hur mycket man orkade:P Kändes som man rullade när man gick därifrån. Så dit ska jag gå igen:D
Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig och sen blir det 183 dagar på ettan. Om livet efter dokusåpan och B-kändisskapets mörka baksida.
Ha en underbar kväll!!!
kramar

God morgon!

Ska alldeles strax springa iväg till bussen. En timma tidigare än vanligt, och ögenen är dubbelt så tunga än vad dom brukar vara. Kunde inte somna igår riktigt. Somnade kanske riktigt vid två eller någonting sånt. Men men Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare!
kram kram

film

Ligger i nu och kollar på film. Beck - Gamen.
Blev inte någon städning idag somnade på soffan i typ 3 timmar, och sen gick vi bort till carro och foppa och käkade och kollade på film, Juno. Handlar om en 16 årig tjej som blir gravid.  Den var helt okej faktiskt.
I morgon ska jag möta min bror och äta lunch. Jättemysigt nu när man inte träffas så ofta:D sen blir det förhoppningsvis träning när jag kommer hem:D
Tillbaka till filmen nu, Sov så gott allihop! Kramen

090215

God morgon;)
Väldigt seg idag, blev nog nått glas vin för mycket igår. Orkar inte ta tag i städningen idag, fast det behövs verkligen men huvudet pallar nog inte det för tillfället.
Måste storstäda fast det kan jag göra i morgon, för vi har fått brunt vatten i kranarna och då känns det inte som om det blir rent om jag skulle skura golven med det. får hoppas att det blivit normalt tills i morgon. Dom ska komma och besiktiga lägenheten på torsdag så jag har några dagar på mig att städa;)
Hoppas att ni haft en bra helg!
kramar

090214

Hej hej!
sitter här med carro den snygga och linda den söta. har precis kollat på melodifestivalen. Vet inte riktigt vad jag hade gissat men jag trodde nog att amy skulle gå vidare till final direkt,men man får ju hoppas att hon går vidare senare då.
Min dag har varit rätt lugn, först var vi ute hos älsklingens föräldrar, var mysigt först gick jag en promenad med Angelica och hennes kompis och hennes supersöta hund. sen satt jag och angelica är tjöta och kolla filmer på youtube, sen satt   jag o prata med hans mamma, var jätte mysigt och bara prata med henne<3
Sedan åkte vi till mina föräldrar och åt där, jätte gott med hemmagjord klyftpotatis, fläskkotletter och champinjonstuvning. sen åkte vi hem och Carro och Linda kom hit o Kenny, Foppa och Allan bastar.
men nu ska kvällen fortsätta.
Ha det fint allihop!!
Kramar

Utmaning 2

Fick en till utmaning idag.
Blev utmanad av:Sofia

1. Säg tre ställen på Internet du oftast besöker?
Facebook, blogg, aftonbladet.
2. Sjunger du hemma eller i duschen?
sjunger när jag vill, oftast när jag har druckit.
3. Kan du spela något instrument, vad?
Haha nej, värdelös
4. Hur mycket tid lägger du ned på bloggande per dag ungefär?
olika dag för dag.
5. Vilken "kändis" läser eller har du läst mest av som bloggar?
Läser inga kändisbloggar.
6. Någon känd person du anser vara sympatisk och trevlig, en favorit?
Vet ej
7. Alla samlar på något, vad samlar du på?
Tror nog inte att jag samlar på något.. hmm skor kanske
8. Du måste välja - är du en mes eller en tuffing?
Jag är nog en mes tror jag.. haha
9. Humor är roligt (?), nämn någon du gärna ser eller lyssnar på, TV, film?
hahah jag har nog väldigt torr humor mycket är roligt..
10. Nämn ett intresse du har som är lite annorlunda eller udda?
har nog inget udda

Jag utmanar:
Marie
Angelica
Mona
Lee
Viktoria
Mamma Mia


Utmaning.

Jag har blivit utmanad av Marie
REGLER
1. Länka till den som utmanade dig.
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar,
 så de uppmärksammar att de blivit utmanade!

Här är sanningarna:
1. Jag önskar jag hade körkort så kenny slapp köra överallt.

2. Jag kan inte sova ordentligt när Kenny inte är hemma, känns otryggt.

3. Jag önskar jag kunde vara duktigare och träna mer.

4. Jag önskar jag kunde vara nyttigare.

5. Ångrar att jag inte skötte skolan så jag kunde fått bättre betyg.

6. Jag önskar att jag kunde gå en nagelterapeututblidning.

7. Jag önskar att jag inte var så lat och slarvig.

Det var det...
Nu utmanar jag..
Angelica
Sofia
Mamma mia
Mona
Olivia
Mischa
Linnea


Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag är en dag som firas den 14 februari varje år. Ursprunget är från traditioner runt helgonet Sankt Valentine som uppstod under medeltiden i Frankrike och England, den kallas därför Valentindagen eller Sankt Valentins dag.

Det började inom den katolska kyrkan med firandet av ett helgon vid namn Valentinus som skedde den 14 februari i slutet av 400-talet. Men exakt vem denne Valentinus var, var oklart.

Under medeltiden var det först då kopplingen till romantik och kärlek uppstod, möjligen genom en folklig föreställning om hur fåglar i mitten av februari letade efter sin partner och även fann den. Detta fick pojkar att flickor att börja fundera på vem som skulle bli deras valentin, det vill säga vem som dom skulle hålla ihop med minst i ett år framöver.

På 1300-talet var valentindagen en fest för ungdomar och för förälskade, och parningslekar av olika slag var mycket vanliga.

I MODERN TID.
I sverige har det inte förekommit så mycket firande förrän på 1960-talet, då det lanserades genom amerikansk kulturell påverkan. Det tog lång tid innan firandet blev mer än bara det hjärtformade gelégodiset. Under 1900-talet fick firandet fart och har funnit sin plats som Alla Hjärtans Dag i den svenska högtidskalendern.

Mobilen

E på jobbet nu så får skriva snabbt. Kortmaskinen slutade funka nyss så det är bara jobbigt nu. Bara för det är fredag den 13onde idag säkert. Hur har från dag varit då? Någon olycka? Tror ni på det att man har otur när det är fredag den 13onde? Jag tror om det händer något så är det för man tänker på att det är det och att man är extra försiktig så händer det alltid något. Men att maskinen pajja är ju riktig fredag den 13onde otur;) ha fortsatt bra dag! Kram

God morgon

Trött som bara den. fattade inte att väckarklockan ringde första gången. har alltid ställt den tre ggr varje morgon för att komma upp. Skönt att det är fredag idag i alla fall så imon kan man sova länge. Men idag blir det en låååång dag. jobba fram till halv 7 ikväll.
men nu ska jag gå till bussen så ha en bra dag!!'
kram

Sova snart

Hallo.
Kom nyss hem och skall snart gå och lägga mig. Åkte med carro hem efter ikea för Kenny var på hockey och jag hade ingen lust att sittaensam hemma.
På ikea blev det en hängare

och två bestickslådor men dom hittade jag inga bilder på.
Men bra blev det i alla fall.
Måste gå och lägga mig nu men har ingen lust, är inte trött alls men det kommer nog bli en jobbig dag imon om jag inte gör det. Så god natt allihop!
Kramar

tävling


tävla om Passion Fruit Lip butter  http://saaralii.blogg.se

090212

Hemma igen ska ta något att äta snart men har ingen fantasi.
har i alla fall hittat bad hair day mössan nu:D den har varit slut varje gång jag har varit inne.

mee like:P
Ska till Ikea sen som jag skrev igår, ska ta bussen som går kvart över tre om inte carro ska me, för i så fall kör hon till ikea direkt så slipper jag åka in till stan o sen ut till mammas jobb.
men nu skriker magen så jag får äta.. hörs sen!
kram

Torsdag

Redan torsdag, denna vecka har gått väldigt snabbt. eller vad tycker ni?
Blir i alla fall en kort dag i dga för jag ska bara jobba på ena stället. skönt att få  vara hemma lite med.
sen blir det ikea:D
skriver mer när jag kommer hem sen. ha en bra dag alla läsare!
kram

Gå in o bli medlem här.

Får du tillräckligt mycket poäng får du presentkort på skor!!!
hur grymt är inte det då? tryck på länken nedan
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=398

090211

Halloj!!!
Precis ätit nu så nu sitter jag i soffan o degar framför arga snickaren. Fryser som en galning. Väntar bara på att våren, ljuset och värmen ska komma. Men i stället kommer det snö nu och blir bara kallare och kallare. En kund var inne idag och lovade att om två veckor skulle våren komma, jag får väl försöka hålla ut och hoppas på att hon har rätt.
Hur har eran dag varit då? Min har varit väldigt lång. stått i butiken hela dagen idag, och kunderna har kommit i perioder. så har jag skurat under varje hylla nästan så dammråttorna har flyttat ut nu ett tag;)
Ska bli skönt att bara jobba på ett ställe i morgon, sen ska jag iväg till Ikea me mamma, pappa och Saga:D Ska bli jättekul även fast man inte har några pengar. Det jag ska kolla på är glödlampor, lampskärmar och besticklådor. Ska kolla vad det kostar i alla fall så får ja åka dit när lönen kommer igen:D Finns säker massa annat fint me. Hade till exempel velat ha en fin fruktkorg.

Denna vill jag ha, så himla fin!
Hittade en jättefin bild som jag hade velat rama in den är med från Ikea;

Hade inte varit fel att ha den på väggen i en tjock svart ram.
Nu ska jag fortsätta glo på tv. ha en jättebra kväll!
kram kram

Cola och Chips:P

Hej hej!
Sitter o kollar på andra avenyn nu. har precis ätit nu, blev hemmagjorda pannbiffar och potatismos med kokta morötter till:D blev riktigt bra:D
Var en så himla söt tjej inne i butiken idag. hon skulle köpa alla hjärtans dag present till sin mamma. Så sprang hon fram till kassan och frågade vad allt kostade. till slut stog hon framför kassan och sa: Jag älskar min mamma så jättemycket men jag har inte råd. jag har bara 10 kronor. Så jag hjälpte henne så hon hittade ett kort som hon skrev: Jag älskar dig och puss och kram.
Så himla gulligt!! Hoppas hennes mamma blev glad:D
nu ska jag sitta o vräka i mig chips o cola... ladda upp för dagen i morgon som jag ska jobba hela dagen 10 ½ timma.
Ha det fint!! kram

090209

Helt slut nu.. ligger i soffan o kollar på design simon o tomas. dom ska renovera ett hundcafé, blir säkert bra. det brukar ju det mesta bli.. mycket färg och så:)
tänkte lägga ut bild på dagens middag men ligger så skönt i soffan nu och kenny spelar på den stationära så kan inte tömma kameran. blev i alla fall köttgryta och ris och haricots verts. blev jättegott:D
nu ska jag fortsätta kolla tv..
men vi hörs i morgon!
kram och sov gott!

trött...

Är så himla trött... somnade nu när jag kom hem så nu har jag jättebråttom o ska duscha o så. kommer inte hinna äta så det får nog bli en påse till lunch med.. fast jag åt två toast innan jag somnade.
men men.. ska in o duscha nu. o sen jobba till halv 7. hoppas på mycket kunder idag så det går snabbare.
tjingeling

Hemska måndag

jobbig morgon idag med. kul att gå upp ur sängen och ut när det är - 6,2 ute.
fast gött på bussen för är ju lov för dom som går i skolan denna vecka så kommer vara tomt på bussen.
jaja hinner inte skriva mer. ha en bra dag så hörs vi sen!
kram

film

ligger nu i soffan och kollar på fil:D the break up. den är riktigt rolig faktiskt:D
Nu är i alla fall nästan hela lägenheten helt städad. bara sov och badrum kvar och skura alla golv. men det hinner jag nog med mellan jobben imorgon. hann inte idag för vi gick bort till Carro och Foppa och kollade på hockeyn, fast sen gick jag och carro hit och lagade mat i stället så vi såg inte klart matchen. Blev köttfärssås och spagetti idag:P var längesedan vi åt det nu. känns nästan som man lagar samma mat varje vecka. Måste hitta lite nya lätta recept. någon som har något bra recept?
Nu dör snart batteriet på lap topen och reklamen var slut på tvin.
Sov gott allihop så hörs vi i morgon!
puss och kram

Paus

Halloj!
Nu har jag paus i städningen. har typ städat och tvättat sen efter frukosten. men nu är det nog strax klart. luktar jätterent o gott. bara sovrumet och toaletten kvar att städa nu o sista maskinen är igång i källaren så jag ska snart ner och hänga upp det. Sen är det bara att skura golvet kvar. Skönt sen när allt är gjort:D Funderar på om jag även ska bädda rent även fast det inte var så längesedan men när allt annat är rent så är det skönt med nytt i sängen med. Det bästa som finns att lägga sig i en renbäddad säng:D
Vad har ni gjort idag då? någon som haft en lika rolig dag som jag?
börjar bli hungrig nu med, men tog precis fram köttfärsen ur frysen så det tar ett tag innan den tinar så jag kan börja med maten.
jaja nu får jag fortsätta innan jag blir för slö... hörs säkert sen igen! ska se om jag kan hitta några bilder på något kul sen.
ha en fortsatt fin dag!
kramelikram;)

090208

God morgon allihop!
Ligger i sängen nu o ska snart gå upp och koka lite ägg och rosta bröd:P känner hur magen kurrar.
I alla fall melodifestivalen igår var riktigt kass, jå himla krångligt med den nya röstningen. Och låtarna var ju ingen höjdare heller precis. okej Alcazar va ju okej, men det var ingen av dom andra som man kunde tänka sig att gå o sjunga på efter o jag menar va va det för låt med ugglas, och HUR kunde den gå vidare till andra chansen? Och den internationella juryn röstade väl fram den för att sverige inte ska kunna vinna eurovision sen. fattar inte hur det kan vara så kassa bidrag som det var iår. men men får la se vad som kommer nästa lördag. Just det då är det ju alla hjärtans dag. Vad ska ni göra då?
ha en bra morgon så hörs vi senare! kram kram

melodifestivalen

Sitter hemma hos carro nu. harprecis ätit gjorde kyckling med fetaost och vitlökspotatis. Blev jättegott:P Sen blir det förhoppningsvis melodifestivalen om vi får Kenny och Foppa att kolla på det;) Får la se hur det går? Man vill ju höra vad det är för låtar i alla fall.
Har laddat upp med chips dip och cola:D
Annars har väl det inte hänt så mycket idag. Carro ringde och sa att hon hade en mus i skafferiet.. hahaha så ja o kenny gick dit o hjälpte henne tömma skafferietmen det var inget där o inget hål i någon utav väggarna, kanske är i väggen om det va nån. Men nu ska vi kolla på film.
Ha en fin kväll. kanske skriver när ja kommer hem.
kramkram!

090207

God morgon allihop!
Hann aldrig skriva något igår, jobbade hela dagen sen var det hem och göra sig iordning o sen bort till en kompis.
Skönt att det är lördag nu så man kan sova ut.. fast som vanligt vaknar jag tidigt och kan inte somna om. får la sätta på tvin o kolla om det är något kul.
Sen blir det  kanske städning o tvättning.
Hörs senare kram och ha en bra Lördag

Bakning

Idag blev det lite bakning hos Carro:D och hennes katter ville hjälpa till
Här försöker Simba trycka ner sig i formen.

Här är kakan när den e klar, nu ligger den uppskuren i en låda i kylen.

Så skulle dom tvätta rent allt i diskmaskinen haha
Vad har ni gjort idag då? något roligt?
Hade tänkt att åka ut till skepplanda och kolla på mammas och pappas nya badrum som nästan är klart, såg ut att bli jättefint när vi va där sist då hade dom bara börjat kakla.
nu ska jag gå och äta kaka och dricka mjölk:P
kram kram

seg dag

Är rastlös, men ändå för seg för att göra något.
afick red nu nyss att jag ska jobba hela dagen imorgon 10 ½ timma blir det.. precis som i måndags och tisdags. så kommer nog bli en lugn fredagkväll för kommer nog vara trött. Men får väl se vad som händer. Anmälde intresse för en lägenhet igår me får hoppas på att dom hör av sig så det kanske blir flytt i så fall.. en tvåa på 60 kvm.. nu har vi en trea på 67 kvm, e ju bara ett rum mindre så blir att vi får slänga eller ge bort endel. Och i den lägenheten så har vi tvättmaskin i lägenheten och en klädkammare i sovrummet. men man vågar ju inte hoppas på för mycket.
Hur har eran dag varit hittills då?
Fick hem min bikini igår som jag hade beställt.

Från hm.
Kan nog bli snyggt när jag tränat och fått lite färg hoppas jag;)
Hörs senare nu ska ja kolla på Rachel Ray.
Ha en fin dag!!
kram!!

090205

idag är en sån dag man bara vill skita i väckar klockan vända sig o dra täcket över huvudet...
hoppas ni får en bra dag

Om boken

Får väl skriva lite om vad boken handlar om då;)
Det handlar om en man och hans son som ska ta sig igenom ett amerikanskt nerbränt land, de ska ta sig till kusten i söder. Dom har endast en vagn med saker de samlat på sig som gamla konserver och filtar. dom har en pistol med två skott i som dom skulle använda för att skydda sig mot de kriminella om de skulle stöta på dem. Dom skyddar sig i skogen på nätterna under filtar och en presenning.
Mer kan jag inte berätta, det får ni läsa om ni vill veta.
Jag tyckte i alla fall om den jättemycket!
god natt allihop om jag inte skriver något mer idag.

Boktips

Kom på att jag skulle skriva upp en bok jag precis har läst. den var jättebra. svår att lägga ifrån sig och det är inte ofta jag säger så för jag tycker inte om att läsa över huvud taget. Boken heter Vägen och författaren heter Cormac McCarthy.
Den är värd att läsas.
Ha det fint

inga naglar:(

Jag har inga naglar kvar:'(
känns helt naket och kan nästan inte göra något med händerna för det känns så konstigt:( får korvfingrar när jag har korta naglar. Nu är det bara att börja måla varje kväll för vanligt lack sitter ju knappt en dag.
Någon som har tips på bra nagellack?
Är riktigt hungrig nu så tänkte jag skulle ta och göra lite bulgur. Och ikväll blir det kotletter och kroketter. det var jobbihgt att säga när man säger det snabbt. fick inte fram det riktigt en ända gång när ja prata med Kenny förut.. haha
Hörs senare.. kram kram

bilder

Sa ju att jag skulle lägga in lite bilder. så ja har en på nallen kenny fick och en på maten vi åt.
Kanske inte så jätteroligt men bättre än inga bilder alls;)




tog jättelång tid att ladda upp bilderna:S

Kvällen har jag spenderat framför tvin (som vanligt) kollade på bygglov och sen andra avenyn. Tycker det är dåligt att dom visar det så sent. är jobbigt att hålla sig vaken ibland. fast idag somnade jag lite i bygglov så var vaken hela andra avenyn.
I morgon så försvinner naglarna:(
nu ligger jag i sängen och det känns som om jag somnar närsom helst. Så det är nog dax att lägga undan datorn.
Sov gott!! kramar


Hemma

Nu har jag kommit hem!!! riktigt segt i butiken idag knappt några kunder alls i slutet. Så tiden gick väldigt långsamt. Men tillslut kunde jag stänga.
Nu håller jag och Kenny på att laga mat:D Thaikyckling :P Smakar nästan som riktig på thaien här i älvängen, hihi. Vi e bäst;)
När jag kom hem idag så fick Kenny ett litet paket, va en liten nalle som det stod I love u. jättesöt, kan inte lägga in kort nu men ska försöka göra det senare.
men nu e maten klar. :P
ha det fint allihop!!!
kramar

Mobilen

Hej hej! Från mobilen nu igen, blir bara ett kort nu för e på jobbet. Hoppas det är bra med er! Började snöa lite förut, ska tydligen komma in massa snö imon, jag som längtar efter vår och sommar, till värme. Men är ju bara kallare för varje dag som går nu. Skriver mer ikväll! Kram

äntligen hemma

halloj!!
hoppas allt är bra med er!! jag är helt slut. Har satt mig i soffan nu och kollar på familjen annorlunda.. massa ungar. förstår inte hur dom orkar.
när jag kom hem så var maten klar och jag var jätte hubgrig så det var riktigt skönt. så nu får vi väl se hur lång tid det tar innan jag somnar... kommer vara en likadan dag imon me. Är så skönt att bara ta det lungt nu ikväll. ska gå och göra en kopp te i pausen tänkte jag. men sitter så gött nu så vi får se om jag orkar. Ha en bra kväll så hörs vi i morgon!
Tack igen för era komentarer! roligt med nya läsare! kramisar

Från mobilen

Sitter på bussen nu. Ska öppna affären idag och jobba till halv 7. Kommer vara död när jag kommer hem. Tänkte kolla på det programmet med familjen som har 10 barn familjen annorlunda tror jag det hette. Om jag håller mig vaken så länge. Blir en likadan dag i morgon och sen på onsdag ska jag ta bort mina älskade naglar:( riktigt kallt har det börjat bli nu igen... -10 var det när jag skulle till bussen i morse... Roligt:( är jätte hungrig nu, har med mig nutrilettpåsar som jag ska äta idag. Längtar tills nästa gång ja ska träna... Vet inte vad det kostar att surfa på mobilen så det får räcka nu. Ha det fint allihop! Kramar

090202

orka med måndagsmorgonar. Är sjukt trött är inte alls sugen på att åka till jobbet.. kommer vara hemma vid 8 ikväll typ... får se om jag orkar blogga då.. hoppas ni får en bra dag!! kramis

en tävling

Här är en tjej som tävlar ut en mini goodiebag
http://sexandthecitty.blogg.se

fast i soffan

halloj.. blev ingen träning idag.
1 dagen i februari har vi gjort. började med frukost på sängen, när vi kommit upp åkte vi till skepplanda och kenny skulle fixa något med elektroniken i mammas volvo. sen åkte vi ut till Nygård och skulle kolla om det funkade med dragkroken på hästtransporten. tror det var bra. Sen gick vi in ock kollade lite på lets dance som jag missade i fredags, sen bjöd dom på middag kyckling sås och potatis:P jättegott var det:) sen åkte vi hem för ja skulle ha tränat men det blev ingen träning:(  och nu sitter jag fast i soffan och kenny sitter o spelar data. Men jag får la försöka dra mig upp och börja diska efter frukosten kanske.. orkade lixom inte det i morse o sen blir det en dusch.
ha en trevlig söndagskväll!!! kram

090201

God morgon!
hoppas allt e bra! idag känns det jättebra! vi har bott i våran lägenhet i ett år idag så jag gjorde frukost på sängen till min älskling. Han fich äggröra, stekt bacon, rostad macka med skinka och ett stort glas mjölk.
Är riktigt fint väder så om vi inte ska gå och träna så ska jag nog å ut på en långpromenad. helt blå himmel och solen lyser. Har kommit på att jag ska få äta en fast frukost i veckan och det får vara på antingen lördag eller söndag. annars så äter jag bara nutrelets pulverpåsar. Är mycket bättre för jag kan inte äta tidigt på morgonen närj jag ska jobba så då kan jag ju bara blanda ihop en påse.
Nu ska jag gå och lägga mig under det varma täcket igen.. ha en fin dag!!!
kramar

RSS 2.0