:(:(

Varför ska det komma mer snö nu:(:( kanske inte blir ullared idag bara för det:( hade ju velat åka.
Ha en bra dag i snön.. kram

Längesedan

Nu var det visst längesedan jag skrev :S Har inte kunnat. Kenny har hjälpt en jobbar kompis o instalera en dator så våran har varit utkopplad så hade han laptopen samtidigt så han hade den medans han väntade på att insalationerna var klara på den andra. har inte hänt så mycket har typ jobbat hela tiden så har inte hunnit göra så mycket annat. Har varit riktigt gött väder men nu dom sista dagarna har det varit så kallt så vinterjackan har åkt på igen. Ska tydligen komma snö idag med:( tycker vi inte om. Kanske blir Ullared i morgon eller på lördag:D me like. Men hade gärna velat veta innan jag åkte om vi får lägenheten eller inte, men det verkar vara svårt att ringa ett samtal och kolla upp en grej eftersom det tar två veckor att göra det, om inte mer. Dålig stil tycker jag allt.
ska vila en stund inan älsklingen kommer hem, så ska jag försöka hitta på något att äta.
ha en bra dag! kram

Måndag

Hann visst inte skriva igår. Var på kalas hos farmor som fyller år idag. skriver mer sen måste till bussen nu.. kramen

Lördag

Sitter här och äter "frukost", ett äpple... för köpa en baguette eller något sen. Skulle behöva åka och handla mat idag men får se hur det blir med det ska ju iväg och jobba nu snart. Börjar få så ont i magen nu. kul att jobba med det:s får se hur det går. har med en karta ipren så ska förhoppningsvis klara mig tills ja kommer hem.
Åkte Morgan ut igår?! Jag var helt säker på att han skulle vinna hela skiten ju. Trodde han och Bagge skulle mötas i finalen. Men nu hoppas jag att Magnus vinner i så fall, för han har ju inte dansat innan som Bagge har gjort, hon hade väl varit danslärare va?
Och ikväll börjar Robinsson! hoppas det är bra nu, ska ju tydligen vara mycket tuffare än vad det har varit innan.
Nu ska jag säga hej då till keno o sen gå till bussen. Hörs sen!! Kram

Äntligem fredag!

Men vad spelar det för roll egentligen när jag ska jobba i morgon med? Jaja det blir ju lite sovmorgan. Ska ta bussen som går kvart över 9 i stället då.
Ska i alla fall springa iväg till bussen snart, blir nog den gamla jackan idag för det var -3,5 ute nu när jag kollade, fast ser ut att bli en fin dag idag med!! me like<3
Hörs sen! kramen

Torsdag!

Hallojsan!
Ksa strax iväg till jobbet nu varit hemma en stund o käkat o vilat bara. Köpte mig en vårjacka idag:D är jättenöjd. ska lägga ut bild på den i morgon tänkte jag. har inte orkat ta kort på den idag. En svart skinjacka med luva är det i alla fall. Från Cubus. Har alltid velat ha med luva men dom jag sett som har haft det har inte varit snygga, men denna tyckte jag om.
Hörs sen eller i morgon! kramen

090318

Ligger i sängen nu och ska försöka sova, ska åka kl 5 imon och åka och se ut som en smurf på Sahlgrenska. Det är bara ögonen som inte är täckta. Först ska jag sätta på mig ett blått underställ, inte ens mina egna strumpor får ja ha på mig, sen ska man gå in i en sluss och sätta på sig handskar, huva, overall, munskydd och ett par till hanskar. Och när man städar där så får man inte ha vanligt kranvatten utan man ska använda vatten på flaska. Mycket att tänka på, men jag ska ju inte vara ensam som tur är.
Idag har jag inte gjort mycket, gjorde lite sushi när jag kom hem från jobbet idag med, sen var det tv och sen fastnade jag vid Sims 2 på datorn. Hahaha så sjukt att man kan glömma bort tiden helt när man spelar det, man blir så inne i spelet.
Kommer nog vara riktigt trött imorgon kväll eftersom jag känner mig lite krasslig med och så ska jag jobba i butiken på eftermiddagen med, men ska försöka sova någon timma eller två när jag kommer från stan.
Men vi hörs i morgon! God natt och sov så gott! kramar

Onsdag

Varför går inte halsen över? har jätteont idag. ha en fan dag så hörs vi väl sen. kram

Trött jag bliiiir

Hällde precis ut massa sushiris på hela golvet i köket. skulle öppna paketet lite smart tänkte jag så det gick att tejpa igen när jag hade använt det jag skulle ha. men råkade dra sönder hela påsen så det flög åt alla håll.
Ska i alla fall göra sushi idag, till mig själv för Kenny äter ju inte det. Men det var inte i en ända affär som dom hade sjögräs så jag får göra utan det. blir nog bra ändå. hoppas jag. Blir ju alltid gott när mami gör det.
Nu ligger riset(det som klarade sig) i blöt och ska ligga där i 20 minuter. sen ska det kokas o i med risvinäger och socker och sen ska det svalna, kommer hungra ihjäl innan.
Jaja får la hitta på något kul att göra så länge..
ha det fint! kram

Tisdag

Min halsont vill inte gå över. Gör jätteont. kan knappt svälja, proppar i mig bafucin nu och hoppas att det hjälper. Ska till bussen nu. Ha e n bra dag!  kramar

ont i halsen!!!

Jag har jätte ont i min hals:( känns typ konstigt mellan halsen och näsan på något sätt:S och så gör det ont när jag sväljer:( Orkar inte bli sjuk nu. Det går bara inte. Har hällt i mig vermt te med massa honung i nu så hoppas att det är bättre när jag vaknar i morgon. Sov gott!! kram

Måndag

Då var det ny vecka nu igen då. idag har det bara varit grått och tråkigt. en dag man bara vill ligga kvar i sängen och vänta på nästa dag. och i morgon får vi antingen bra eller dåliga nyheter på grund av att en person har gjort fel. Blir så förbannad. vill inte skriva vad det är förrän jag vet hur det blir. Men just nu är det väldigt jobbigt i alla fall.
Ha en fin mmåndagskväll och håll tummarna för oss. kramen

Vårväder!!!

Riktigt skönt väder idag!!! man blir riktigt glad. Känns inte som sommaren är sp långt borta nu när solen tittar fram.
Har vart och hämtat Kennys föräldrar för en stund sedan så nu sitter vi i nygård och ska få mat snart:P Hemmalagade köttbullar!
Fick två jätte fina kuddfodral och en sarong. Ska ta kort och lägga ut i morgon. Det var jättefint så tack igen!!!
Vet inte vad jag ska skriva mer nu men vi hörs!!
kramar!!

090315

God dag!
ligger i sängen nu o ska snart åka till landvetter och hämte Elisabeth och Christer, får ta extra mycket brunkräm så man inte ser megablek ut;) hehe blir bara det vanliga, orkar inte leta reda på brunkrämen;)
Förresten till er som inte vet så var vi på visning på en lägenhet i fredags, ska bestämma oss tills i morgon. finns både för- och nackdelar med den så vi får se i morgon, vi ska ringa och prata med ale byggen lite om vissa saker i den.
have it nice!

Melodifestivalen:S

Det blir ju bara sämre och sämre. Hur f*n kunde Caroline komma tvåa? Det var väl inget större fel på den som vann men det är ju ingen som kommer gå så mycket på radio tror jag inte men den kanske har chanser o moskva.
Jaja sitter ute hos mamma och pappa nu, ska ta bussen hem vid 23 tror jag. får la gå bort till allan då o kolla på när dom spelar. Hoppas ni har haft en bra kväll allihop som läser.
kram kram

Åå Frölunda chalalalalalala

Kom hem nu nyss, var på hockey. var riktigt roligt faktiskt fast det var en tråkig match, hände ingenting typ. Det är mycket roligare att se så än att kolla på tv, känslan, trycket allt. Så nu är vi klara för semifinal, någon som vet vilka vi kommer möte? fast det är väl inte klart än. Är väl bara Frölunda och Färjestad som är klara nu.
Nu ska jag försöka sova, mamma kommer o hämtar mig 5 imon.
Ha det fint och sov så gott! kram

När kommer våren då?

Läste i tidningen att våren hade kommit till göteborg. För att medeltempraturen hade varit över ett visst antal grader. va bra tänkte jag, somnade på soffan och när jag vaknar och kollar ut så är det vitt överallt. Jag längtar verkligen efter våren vill inte ha mer snö nu...
Imorse kom mamma och hämtade mig kl 5 för jag skulle vara på Sahlgrenska kl 6, för en utbildning. vi var där typ 20 i 6 så vi satt och läste tidningen en stund. Då står det; Hela Sahlgrenska smittat med vinterkräksjukan. Vad roligt, får la hoppas att jag håller mig frisk nu.
Ska åka iväg på Hockey sen med Kenny, Allan och Linda. Kan ju vara den sista matchen för frölunda idag. Tror nästan det om man kollar hur det har gått i dom andra matcherna dom två sista nu har ju det blivit stor målskillnad, Har inte varit på hockey sen jag var liten så det ska bli kul. Nu ska jag försöka hitta något roligt recept. kramen

VILL FLYTTA NUUUUUU

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET HÄR STÄLLET NU. I tvättstugan är det alltid något som är trasigt och nu är både en utav tvättmaskinerna trasig och torktummlaren tar ju jättelång tid att tvätta och det hinner ju inte torka så måste hänga i lägenheten, så är det alltid någon annan som tror att deras tid är längre än alla andras, så vi fick lägga någon annans tvätt i en korg för att hänga upp vårat eget, och då var klockan lite över 5 och våran tvättid började kl 4. 
Ytterdörren gck inte att öppna utan nyckel så posten kunde inte komma in, så sa dom att dom skulle fixa det så nu har dom tagit bort hela låset så nu finns det inget lås på dörren så den är som en svängdörr. Och lamporna i hela trappuppgången är trasiga och dom byter dom inte. Känns som att eftersom det ska rivas så lägger dom inte ut pengar på dessa husen. Men det ska ju ändå gå att bo här fram till september. Fast fortsätter det såhär så kommer la husen ha ramlat ihop innan dess för dom tar ju inte hand om husen.
Jaja ska sluta gnälla nu och gå och kolla på hockeyn som börjar nu.
Ha det fint allihop!

Trassel<3

Igår var vi tvungna att avliva en av mina katter:( hon hade fyllt 21 den 18 mars. Vi fick hem båda katterna när jag var ca 2½ år så jag kommer inte ihåg någon tid utan dem. Dem har alltid funnits där och det känns så konstigt att en utan dem inte finns längre. Veterinären sa att det skulle ta 10-15 minuter efter att hon hade fått sprutan så skulle hon somna. efter en halv minut låg hon och efter en minut slutade hjärtat slå. Hon hade inte mycket krafter kvar. Hon kommer alltid finnas i minnet.


Båda katterna innan vi åkte




Trassel 1988-03-18 - 2009-03-10
<3

090310

Igår hade vi då kalas för kenny på kvällen, var riktigt mysigt:D vi var la kanske 13 stycken här så vi satt några i köket och några i vardagsrummet. här är en bild på tårtan jag hade gjort.

När vi börjat på tårtan

Och här är en bild på cupcaksen

Ser ut som om det är en liten tjej som ska ha kalas;)
godisskålen som jag är sjukt sugen på

Kanske ska böja äta godis igen? har ju inte gjort det på 2 år och 3 månader snart.Duktiga jag;)
Nu finns det bara några cupcakes, drömmar(som jag med hade bakat själv) och några ballerinor kvar. Så blir fika när jag kommer hem från jobbet sen med:P
nu ska jag lägga mig på soffan en stund och vänta på våra bästa år.
Ha det fint allihop!
kramar

städning och bakning

Hallå!
har en liten paus nu;)  måste ju se våra bästa år;)
Har bakat lite och vart och köpt godis och plockat i ordning lite i lägenheten. Nu är det bara tårtan, glasyren till muffinsarna, badrummet, dammsugning och golvskurning i hela lägenheten så är det klart sen. tar bilder på tårtan och cupcakesen sen så jag kan lägga in. hoppas det blir bra bara. nu måste jag tillbaka till tvn:P
ha det fint
kramar

Grattis!!!

Idag fyller Kenny år så,
Grattis på 22 årsdagen min älskling!!! Hoppas du får en bra dag! älskar dig!

090308

Hallå!
Nu har jag bakat och städat hela dagen inför i morgon när Kenny fyller år. försökte mig på kanelbullar men tror jag får slänga allihop. Kan verkligen inte baka det. Men tack Carro för all hjälp idag!
Igår var vi ute och firade Kenny i alla fall. tog tåget in till stan och käkade på Bamboo först, var jättegott och man plockade ju på sig så man inte orkade äta upp, men det var sån kö till maten så vi tänkte att vi tog mycket så man inte behövde ställa sig i den kön igen. Efter maten så gick vi vidare för att bowla, var roligt det med även om jag kom sist, men jag har aldrig sagt att jag är bra på att bowla. Fick i alla fall 2 strikes:D
Jaja nu ska jag städa lite till, om jag orkar, innan jag går och lägger mig.
kram kram

Lördag

God morgon allihop. sitter här och äter frukost nu. var inte alls jobbigt att gå upp idag. Vaknade till och med innan klockan ringde, så låg och kollade på min söta älskling när han sov.
Ikväll händer det grejer. Säger inte vad om Kenny läser och om du läser så ska du vara iordninggjord vid ca 5- halv 6 tiden. Skriver mer i morgon om det.
Igår var vi på kalas hos Kennys moster Mona som fyllde 40, grattis igen:D Var jättemycket folk där och massa jag aldrig hade träffat förut, men det var trevligt ändå. Vi åkte hem ganska tidigt eftersom min huvudverk började komma tillbaka och för jag skulle upp och jobba idag. Men tack för god mat, fika och en trevlig kväll.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, bussen går kvart över och jag har bara sminket kvar. Men jag hittar väl på något.
Ha en bra dag så kanske jag skriver när jag kommer hem från jobbet eller så skriver jag imorgon.
Kramar

Fredag

Hejsan bloggen!
Har fortfarande lite ont i huvudet, vaknade vid halv 4 och var tvungen att ta en tablett. Hoppas att det går över för det är skitjobbigt att ha så ont. Såg suddigt när jag jobbade igår, men som tur var slapp jag ta bussen hem för Kenny kom och hämtade mig:D <3
Nu ska jag till bussen. skriver sen! kram

Ont i huvudet

Har så ont i huvudet så jag vet inte vad jag ska göra. Hjälper lixom inte med tablett. Så måste jag jobba fast kunde börja 5 i stället för halv 4 för han skulle hinna handla och så. Så jag ska bara jobba 1½ timma men ändå, vara trevlig mot kunder och se glad ut när man har världens huvudvärk är inte det roligaste. Får la se hur det går.
Håller på och lagar mat nu så det finns när kenny kommer hem, sen ska jag äta lite och lägga mig till kvart i 4 typ sen in o duscha och sminka mig och ta bussen halv 5. och när jag kommer hem så ska jag hoppa i säng direkt om inte huvudvärken har gått över, för då kan jag ju göra lite nytta här hemma.
Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall.. kramar

090304

Redan fjärde mars!!! Tiden går så jäkla fort och nu är månaden här där dom fleta fyller år känns det som. eller hela våren är ju nästan sådan. Har inte en aning vad Kenny ska få, och om jag vet så kan jag inte skriva det här ifall han kanske går in och läser;)
Och nu är det nästan bara en månad kvar tills syster får bäbis igen!! gud vad jag längtar. Saknar båda mina systrar jättemycket, har inte träffat dom på länge:( Men blir ju tyvärr så att man inte hinner träffa varken vänner eller familj så ofta som man gjorde förut. Alla stressar har olika jobbtider och annat som också måste hinnas med i vardagen.
Mina planer för dagen är väl inte så stora, Diska och plocka lite här hemma, kanske ska ta tag i garderoben för en gångs skull?
Igår fixade jag alla skor nere i källaren, allt låg huller om buller typ. Nu kanske ni undrar varför jag har skorna i källaren? Det är i alla fal för att jag inte får plats med dem i lägenheten, här uppe har jag bara ett par gummiskor som jag kan ha när jag ska springa och handla till exempel, 2 par stövlar(ett par med klack och ett par utan) och så ett par foppatofflor som jag kan ha när jag ska ner i källaren och hämta ett par nya skor. Resten har jag alltså där nere. längtar till sommaren så man kan börja ha massa tunna skor:D
Har hittat ett par skitsnygga jeans som jag vill ha, fast hittade ingen bild på dom nu. På gina var det i alla fall, ljusa jeans som är hål i typ. skitsnygga till sommaren sen.
Här är förresten bildaddreser till två av skorna jag köpte i lördags, hittade inte det tredja paret på hemsidan och orkar inte ta kort på dom.
http://images.nilsongroup.com/erez4/erez?src=Inmapp/SP_242740_C.tif&tmp=Medium&format=jpeg
http://images.nilsongroup.com/erez4/erez?src=Inmapp/SP_238769_C.tif&tmp=Medium&format=jpeg

Hörs kanske senare!
Kramar

090302

Grattis Svärmor på födelsedagen!
Har inte skrivit sen i lördags nu, har inte haft tid att sätta mig vid datorn. och när jag har haft tid så har den alltid varit upptagen. Men nu har jag lite tid innan Kenny vill börja spela. Kan lägga in bilder på skorna i morgon när jag har lite mer tid.
Har färgat ögonfransarna idag med:D Ska färga ögonbrynen imorgon tror jag. För har bara svart färg hemma och vill inte ha så mörka ögonbryn så jag tar lite brun av Carro så kan hon ta svart av mig till fransarna om hon vill.
Idag så började det ju snöa igen:(:( trodde våren var på väg när den förra snön försvann, men så verkade det inte vara. Kunden på jobbet hade fel.
Fick mms från Thailand idag. och det var 30 grader i vattnet... Nej då jag är inte alls avundsjuk... Men hoppas i alla fall att ni får det underbart!
I morse var det sjukt jobbigt att gå upp(som jag skriver varje måndag), men känns nästan som det var ännu jobbigare i morse. Hade pratat i sömnen i natt med, jag skulle ha en färgkarta men kom inte ihåg vad det hette och blev förbannad på Kenny för att han inte fattade vad jag menade. Hahaha
Jaja nu ska Kenny få datorn men ni får ha det bra så hörs vi i morgon!
Kramar

RSS 2.0