körslaget

Sitter hos mamma o pappa nu o kollar på körslaget. men batteriet på laptopen kommer snart dö. jag hoppas på att team erik vinner.
Fick träffa min syster idag me. magen bara växer o växer.. mindre än 3 månader kvar nu:D o Stephi e bara för underbar.. när hon såg mig kom hon springandes o gav mig en bamsekram och en puss.. så himla go unge<3
Hoppas allt e bra med er. Roligt att jag fått nya läsare! tack! kramar till er alla

090131

Godmorgon!
Liggr i sängen o är rastlös... har inget att göra. är uttråkad. Städa kanske. men det känns som om jag gör detvarje dag, så  det är inte så roligt att göra. Har lust att träna men gymmet stänger kl 2 idag o Carro skulle höra av sig när hon vaknade. men nu hinner vi ju inte dit.. så tänkte jag gå ut o gå men det är snö och kallt så det var inte lockande längre.. kanske ska ta tag i garderoben o ta kort på saker man kan lägga ut på tradera. men har ingen lust med det heller.. gud vilket tråkigt inlägg. bäst att sluta nu kanske... hoppas ni har haft en bättre morgon...
kramizar

Fundering...

precis kollat på en film och ätit piroger nu.. pirogerna blev jättegoda,  men filmen var inte bra.. Både jag och kenny stensomnade. hahah
Satt och tänkte nu när jag såg reklamen för Design Simon and Tomas. Dom e ju Sambos, funderade på hur det ser ut i deras lägenhet, Undrar om dom har så mycket färg som dom använder när dom gör iordning andras hem. Skulle vara kul att veta;)
ha en bra fredagskväll, själv blir det nog bara lungt framför lets dance:D
kramkram

090130

hej hej!
Då har nästan hela januari gått nu med då. bara i morgon kvar. Och på söndag har jag och Kenny bott i våran lägenhet i ett år:D tiden har gått så snabbt. och nu så vet vi att vi måste flytta här ifrån, känns lite jobbigt med tanke på att det inte är så lätt att få lägenheter här i älvängen och det är ju här vi vill bo. fast är ju nio månader kvar.
Filmen igår var jätte rolig tyckte jag, men kenny somnade fast han kollade klart på den sen när han vaknade. är riktigt rastlös idag, har retat Kenny nu sen jag kom hem, för han har varit hemma idag. ska gå in o brottas lite snart innan jag går o handlar, Han mobbar alltid mig för att jag har gått i brottning och inte kan brotta ner honom. haha inte så konstigt för det var när jag var liten jag gick i brottning. men jag kan ju alltid försöka, plus att han är 100 gånger starkare än vad jag e me.. hahaha men det är roligt.
Grönpeppar såsen blev faktiskt god igår förresten, men var kanske lite mycket lök i, får lösa det till nästa gång j ska göra det. Idag blir det nog hemagjorda piroger med skinka och lök i. Och ris, vet inte vad jag ska göra för sås än men kanske passar med bearnaise sås.. tror det stavas så:S hehe
Tack för komentarerna!!
Ta hand om er!! kramkram

2 inlägg på en dag;)

Inte illa va??;)
Carro o sandra skulle till trollhättan så vi kanske skulle träna senare ikväll men jag hade inget att göra så jag gick ut själv o gick i rask takt i 40 minuter. var skönt men lite kallt, trodde att det var varmare än vad det var.
Ska kolla på film med älsklingen snart madagaskar 2:) ettan e ju sjukt rolig... i like to move it move it.... :P
sen ska vi laga mat, kotletter med potatis o grönpeppar sås:) hoppas det blir bra, ska göra hemagjord sås.
men vi hörs!! kram

090129

hello!
Blev aldrig s-core igår:( vi gick tidigare o körde en timma på gymmet istället. Blir nog samma idag med. ska bara vänta på att Carro o Sandra slutar jobba.  stenhårt nu så man kan visa sig i bikini i sommar:D
Medans jag väntar håller jag på att städa ska snart ner och slänga i tvätt i maskinen. tvätt tiden börjar nu vid 12 fast jag har bara 2 maskiner som ska köras. fast det kommer ju ändå ta längre tid än vanligt eftersom ena maskinen är sönder igen, och dom lär väl inte laga den eftersom folket som bor här inte ska bo kvar så länge till. Så jag får väl börja tvätta oftare så man hinner klart.
Funderade mer på det med att rensa garderoben, men det är ju så jobbigt att börja bara, det är nog det som är tråkigast att städa, jobbigast i alla fall. måste verkligen rensas, det kanske hinns med i morgon, vem vet idag håller jag mig nog bara utanför garderoben;) nu ska jag packa i hop tvättmedel o sköljmedel o sen gå ner.
ha det bra!! kramar

090128

Hallå bloggen
Sitter i soffan nu och tar en paus, har börjat gräva i diskberget ute i köket, men diskstället blev fullt så tänkte jag tar o sätter mig framför tvin en stund medans det torkar så jag kan fortsätta.
Naglarna är nästan förlånga nu så det är jobbigt att skriva på datorn, ska dit på onsdag och göra nya, men funderar på om jag verkligen ska göra det, älskar verkligen naglarna men just nu så kanske det finns andra saker att prioritera. så kanske bara tar bort dom gamla i stället. kommer få panik utan hårda långa naglar, för jag vet att mina riktiga kommer att förstöras direkt efter som jag alltid haft mjuka naglar som flisar sig hela tiden.
Funderar på att städa ur garderoben, kanske kan lägga ut på tradera eller något. finns så jäkla mycket som jag nästan aldrig använder så kanske någon annan vill ha det i stället för att jag ska slänga det och pengar är ju alltid välkommet.
Ska iväg och träna sen tänkte jag. ska på något pass som heter s-core, 30 minuters träning för bara rygg och mage. och det är ju det jag vill träna:) inför beachen 2009;) hehe Vill köra body pump  me någon dag, sist jag gjorde det hade jag sån träningsverk så jag inte kunde gå i trapporna. men då känner man ju verkligen att man har rört på sig:D
Men men... tillbaka till disken nu...:( det måste ju göras det med...
Hoppas det är bra med alla som läser! lämna gärna komentarer
Kramar på er!!!


090127

hejsan!
ligger här o försöker sova, men är inte trött. har alltid problem med att somna när kenny jobbar kväll, känns tryggare när han e hemma.
Idag när jag kom hem från jobbet så låg det ett stort kuvert på mattan från alebyggen till både mig och Kenny. öppnade det och i det stog det; Utflyttningsdatum klart. Så nu har vi fram till den sista september på oss att hitta nytt, okej det är väl ganska lång tid men ändå. tycker om denna lägenheten.. liggar lagom nära allt. men vi visste ju från början att vi inte skulle bo här så lännge, nu på söndag så är det ett år:P
Någon som har en lägenhet i älvängen till oss?

nä nu ska jag zappa på tvin lite o kolla om det finns något bra. tänkte försöka skriva imon igen.  Lämna gärna en komentar. lite roligare o skriva när man vet att det är någon som läser..
Kramar

090124

Idag är bara en jobbig dag. Begravningen var jättefin igår, men det blir att man tänker så himla mycket efter, har knappt sovit något i natt, och idag har jag bara gråtit och tänkt. Varför åkte jag inte dit oftare? Hon fick aldrig träffa Kenny, han som betyder så sjukt mycket för mig och som jag vill att alla ska träffa. har så dåligt samvete för det.
Saknar gammelmormor, saknar farfar och saknar gammelfarmor.
Varför hörde jag inte av mig oftare, kunde ju bara ha skickat ett brev, visa att jag bryr mig..
Jag bryr mig jättemycket men jag visade det inte så som jag skulla ha vilja gjort.
Så idag ska jag ligga här helt ensam och bara gråta.
Dåligt samvete och bitar av hjärtat saknas.

090123

hejsan!
Sitter här o väntar på att mamma ska plocka upp mig nu, vi ska åka på gammelmormors begravning. känns riktigt jobbigt eftersom jag inte träffar dom där uppe så ofta, att det ska behövas en sån här sak för att man ska åka upp. får skärpa mig. Tycker inte om att gå på begravningar, är så jobbigt och alla är ledsna, man ska försöka stötta och vara stark, men det är inte alltid så lätt. Ska försöka vara där för mamma idag, vet att detta är jättejobbigt för henne, för hennes mormor har alltid varit där och dom har haft ett speciellt band. Men tyvärr så händer ju sånt här. man får försöka gå vidare så gott det går även om det saknas en bit av hjärtat.

RIP Margaretha Bergdahl<3
Alltid i våra minnen


Sitter på bussen

Hallo! Sitter på bussen nu o testar att blogga från mobilen... Kommer nog inte bli så långt för det var jobbigare att skriva såhär... Har i alla fall träffat mamma nu på lunch:) sushi:p ska hem nu o ta hand om min lilla sjukling. O sen iväg o träna som ja inte kunde igår för ja var tvungen att jobba. Skriver mer från den riktiga datorn någon annan gång! Ha det bra! Kramis

RSS 2.0